4 Motive să descarci aplicația Tu Inspiri România

Aplicatie podcast Tu Inspiri Romania 1920x700

Tehnologia a devenit tot mai prezentă în viețile noastre, unii ar spune că pentru a ne controla, iar alții cred că aceasta ne face pur și simplu viața mai ușoară. Indiferent care ar fi motivul, ne dorim mereu să fim conectați: cu prietenii noștri, cu colegii noștri, cu mentorii pe care îi apreciem și nu în ultimul rând cu cei care ne ajută să ne dezvoltăm. În același context nu putem să nu menționăm faptul că aplicațiile au câștigat tot mai mult teren în favoarea accesării tradiționale din browser și asta pentru că în spatele unui icon de pe ecranul smartphone-ului nostru se ascunde o întreagă lume.

Statisticile ne arată că Magazin Google Play este cea mai mare piață de aplicații, cu aproximativ 3,1 milioane de aplicații, pe care utilizatorii le pot descărca. La fel, studiile sugerează că oamenii petrec în jur de 4,2 ore folosind aplicații și au aproximativ 80 de aplicații instalate.

Și pentru că ne dorim să fii mereu conectat cu sursa ta de inspirație, îți oferim 4 motive pentru care să descarci aplicația Tu Inspiri România, acum:
  1. Primești notificări de fiecare dată când apare un episod nou

Asta înseamnă că, de fiecare dată când va apărea un episod nou, tu vei primi o notificare și vei fi primul care află despre acest lucru. În acest mod, vei fi la curent atât cu activitatea echipei „Tu Inspiri România”, cât și cu cele mai importante noutăți din zona de bussines și antreprenoriat. Ce poate fi mai plăcut decât să vină inspirația la tine, fără să depui nici un efort? Nimic! Așa credem și noi.) Nu uita doar să îți pui notificările pe modul ON, pe aplicatia Tu Inspiri Romania.

Aplicația Tu Inspiri România

2.  Accesare rapidă și interfață simplă

Doar cu un click intri în aplicația Tu Inspiri România, unde găsești inspirație, informații prețioase și pur și simplu un loc unde dezvoltarea ta devine palpabilă. Iar pentru ca experiența ta să fie și mai plăcută, am sortat materialele noastre în 3 categorii distincte: FROM FINISH TO START, BLOG, LEADEAR’S GAMBIT.

În categoria FROM FINISH TO START vei găsi episoade de podcast cu invitații noștri, care abordează diferite teme, precum digitalizarea, rolul eșecului, nevoile oamenilor,etc. din perspectiva antreprenoriatului.

La categoria BLOG găsești cele mai noi și captivante articole, prin intermediul cărora se abordează teme precum: gândirea antreprenorială, cum să începi un podcast, abilitățile unei gazde de podcast, idei de afaceri, istoria podcast-ului, etc.

 Iar la LEADER’S GAMBIT, poți asculta sfaturile și părerile celor mai experimente persoane din zona de leadership și bussines. Toate acestea, într-o atmosferă relaxantă și călduroasă.

În plus, avem categoria Recent Blogs, unde găsești cele mai recente materiale adăugate de noi.

3. Aplicația poate fi descărcată gratuit

O dezvoltare durabilă implică anumite costuri, fie că este vorba de timp, energie sau chiar banii pe care îi cheltui pe cărți, workshop-uri, cursuri sau gadget-uri de ultimă generație. Iar din această cauză cu toții avem senzația că pentru informații e musai să plătim, mai ales când vine vorba de sfaturi prețioase din zona de bussines și antreprenoriat.

Află că nu este așa și în cazul aplicației noastre, unde pe lângă faptul că îți oferim informații valoroase, o facem și gratuit. Toate au un preț, dar nu și aplicația Tu Inspiri România.

În schimb, dacă apreciezi ceea ce facem ne poți face cinste cu o cafea accesând opțiunea de mai jos.

4. Aplicație specială pentru Antreprenoriat și Leadearschip

Fie că ești antreprenor, ești student, fie deții o poziție de lider într-o companie, ești angrenat în câmpul muncii și visezi la propria afacere sau ai orice alt rol, în aplicația noastră vei găsi informațiile de care ai nevoie. Vei găsi atât informații de bază din zona de  bussines, antreprenoriat și leadership, cât și exemple reale ale antreprenorilor de succes, cu întreg bagajul lor de cunoștințe.

Dacă îți dorești o dezvoltare durabilă, îți dorești o carieră în zona de bussines, îți dorești o creștere rapidă pe scara profesională sau pur și simplu vrei să deții secretele unui adevărat lider, aplicația Tu Inspiri România poate devenit aliatul tău Nr. 1 în acest demers.

Poți descărca aplicația din Magazin Play, pentru utilizatorii smartphone-urile cu mod de operare Android , iar dacă ești utilizator de smartphone cu mod de operare iOS, stai cu ochii pe noi, pentru că în curând aplicația va fi disponibilă și pentru tine.