Caiac SMile | Singurul handicap al omului este atitudinea sa

Ascultă Episod

Astăzi sărbătorim cel de-al 100-lea episod de podcast alături de asociația Caiac SMile cu ajutorul căreia descoperim cât de important este să redai oamenilor încrederea de sine prin ajutor și sprijin.

În acest episod special facem cunoștință cu cei care au făcut posibil visul persoanelor cu dizabilități, acela de a practica sportul și de a le reda libertatea de mișcare. Ionuț Stancovici, coordonator, împreună cu cei doi colegi monitori, Bogdan Cioltea și Adrian Cherecheș, au reușit să pună bazele unei asociații care le readuce oamenilor dragostea către sport și sănătate.

caiac smile persoane cu dizabilitati
“Primul loc din care pornește handicapul este din mintea noastră.” – Caiac SMile

Bogdan ne mărturisește că inspirația pentru crearea acestei asociații a apărut după ce a vizionat un film american în care răniții erau transportați într-un caiac. Așadar, s-a gândit că acesta este sportul perfect prin care persoanele cu dizabilități își pot depăși blocajul mintal și se pot bucura în continuare de frumusețile vieții.

Dacă vreți să aflați mai multe atât despre misiunea asociației, cât și despre rolul major pe care aceasta îl are în viața persoanelor cu dizabilități, o poți face accesând următorul link:

Timeline episod:
02:05Drumul către libertate 18:22Cum decurge ziua unui practicant? 22:05Parcursul unui sportiv olimpic

Dacă te-au impresionat poveștile acestor oameni minunați și vrei să fii la curent cu următoarele episoade din emisiunea From FINISH to START, te invităm să te abonezi la newsletter-ul Tu Inspiri Romania pentru mai multă inspirație în domeniul antreprenorial.

FROM FINISH TO STARTEpisod 100