Despre actorie si improvizatie cu Andrei BRATU

Ascultă Episod

Acest episod este sponsorizat de CRAFT LASER

Știm deja că întrebarea preferată a copilăriei este ”Ce vrei să te faci când o să fi mare?” Dar ce faci când ești mare și nu ști ce să alegi? Răspunsul la această întrebare, dar și la multe alte curiozități aflăm în episodul de astăzi de la invitatul nostru, Andrei Bratu, actorul care a ales arta în detrimentul carierei în medicină.

Obișnuit să joace diverse roluri, l-am rugat pe tânărul actor să vină să joace rolul de invitat în misiunea noastră și să ne vorbească despre pasiunile lui, despre obstacolele pe care a trebuit să le depășească și lecțiile pe care le-a învățat de-a lungul drumului spre succes.

Andrei ne mărturisește că este foarte important să înveți din greșeli, dându-și seama de acest lucru numai după ce a trecut de 2 ori prin același fuckup. În final, a reușit să transforme toată experiența într-un SmartCheating și ne mărturisește că „A deține controlul înseamnă…” Aproape că am dat afară din casă.

Dacă sunteți curioși vă încurajăm să îl ascultați pe creatorul nostru pasionat, așa cum a reieșit în urma testului de personalitate antreprenorială.  Vă promitem un episod plin de umor din care aveți multe de învățat. Cine spune că un actor nu poate fi și doctor în același timp înseamnă că nu l-a cunoscut pe Andrei Bratu.

Timeline Episod

01:15Cine este astăzi Andrei Bratu? 09:03Puterea actoriei 12:47Poveste de Fuckup 16:45Smartcheating

Daca vreți să aflați mai multe despre Andrei și cum poate el să vă ajute să aveți mai multă încredere în voi, să vă corectați dicția, să vorbiți în public și la cameră, accesați urmatoarele linkuri

Alte podcast interviuri inspirationale

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri. Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 6