Bianca Tudor | Vocea antreprenoriatului feminin

Ascultă Episod
Bianca Tudor tu inspiri romania

Pasionată de sport, de a învăța continuu și de cunoașterea față de propria persoană, Bianca Tudor se consideră o persoană multilateral dezvoltată și vine în emisiunea noastră pentru a ne educa în tainele antreprenoriatului feminin. 

Acest episod este sponsorizat de Craft Laser

Ea vine și ne inspiră cu pasiunile și calitățile ei, ne oferă un sfat important, acela de a știi când să spunem „Nu” lucrurilor care nu ne onorează, ne împărtășește cele mai importante elemente pe care să le luăm în considerare când vine vorba de alegerea unui partener de business și ne îndrumă să învățăm să oprim un parteneriat care nu se aliniază cu viziunea noastră.

Bianca Tudor se află printre acei norocoși care au reușit să își îndeplinească visul de tineri. Încă de mică, ea s-a văzut om de afaceri și s-a imaginat într-o clădire mare cu multe birouri, iar astăzi, ghiciți ce, ea își trăiește visul. 

Bianca își consideră munca ca pe un tribut pe care ea îl onorează și îl oferă femeilor din viața ei care nu au fost la fel de norocoase. Misiunea ei centrală este aceea de a împuternici și de a da o voce femeilor din economia globală, iar noi îi dorim mult succes în continuare.

Pe lângă faptul că mai are anumite lucruri de îmbunătățit la ea, perseverența, curajul de a visa și pasiunea pentru educație au fost cele care au condus-o spre succesul de care Bianca se bucură astăzi.

Lucrurile se întâmplă pentru noi, nu împotriva noastră.

Bianca Tudor

Timeline Episod

01:34Cine este astăzi Bianca Tudor? 03:46Visurile copilăriei 08:54Un punct forte/ un punct mai puțin forte 11:31Poveste de FuckUp 14:27Modul în care Bianca își alege partenerii de business

Dacă povestea Biancăi te-a inspirat și vrei să știi mai multe despre activitatea ei, te invităm să accesezi următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 48