Cum poți transforma traducerea în super afacere | Ana Rosca

Ascultă Episod
Ana Roșca Tu Inspiri Romania

Episod Sponsorizat de Graphic Designer

În emisiunea de astăzi, atenția noastră s-a concentrat pe Ana Roșca, femeie, mamă, antreprenoare, alături de care am savurat o dulce cafea, am râs și am facut un test de personalitate antreprenorială. Tot Cafeaua a fost cea care ne-a îndemnat la o discuție amicală prin care am fost introduși în lumea minunată a serviciilor de traducere.

Ana Roșca este o femeie veselă, deschisă către nou, generoasă dar în același timp foarte determinată, așa că nu ne-a fost absolut deloc dificil să intrăm în culisele vieții ei și să o provocăm la povestit.

Cu o experiență de 14 ani, Ana Roșca este antreprenor în domeniul traducerilor. Ea ne povestește despre cum afacerea pe care o gestionează astăzi este născută din pasiune, dorință de a aduce noutate și de a oferi un serviciu unic, dar și din  dorința de a construi un business de lungă durată.

Ana ne-a împărtășit și un “epic fuckup”, asa cum il   numește ea, câteva sfaturi vitale pentru orice antreprenor la început de drum și un SMART CHEATING, așa cum v-am obișnuit, câteva aplicații pe care le folosește în activitatea ei zilnică.  Iar surpriza noastră pentru ea a fost un test de personalitate antreprenorială.

Timeline Episod Ana Roșca

01:44Cine este astazi Ana Roșca? 06:20Provocări cu care se confruntă Ana 12:22Poveste de FuckUp 20:11Smartcheating

Simţi că rezonezi cu Ana? Te invităm să urmăreşti activitatea ei pe :

Dacă vrei să ai acces nelimitat şi permanent la principii de gândire antreprenorială, poveşti din spatele afacerilor, dar şi principii universale ale succesului, indiferent cum ar arăta acesta pentru tine, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 12