De la poziţia de CEO la… LOGISCOOL | Invitată Indira ABDULVOAP

Ascultă Episod

După o călătorie practică prin multitudini profesionale, Indira Abdulvoap și-a găsit menirea în cel mai recent proiect al său, Logicscool. Astfel, cu o deschidere mentală asupra oportunităților, ea ne povestește cum a atins împlinirea profesională la nivel sufletesc prin asumarea deciziilor curajoase.

Acest episod este sponsorizat de Graphic Designer

În acest podcast vei învăța alături de noi ce înseamnă o atitudine demnă de un antreprenor veritabil: canalizarea energiei pe soluție în detrimentul problemei.

Mai mult, Indira ne va împărtăși recomandarea sa în materie de aplicații pentru o administrare eficientă a fluxului financiar, iar în final vom afla ce tip de personalitate o definește ca antreprenor.

Timeline Episod

01:24Cine este astăzi Indira Abdulvoap? 09:36Cum sunt descriși copiii din cadrul școlii LOGISCOOL? 14:38Poveste de FuckUp 20:13Smartcheating

Dacă povestea Indirei te-a inspirat și vrei să știi mai multe despre ea și pasiune ei, o poți face accesând următoarele linkuri:

Alte podcast interviuri inspirationale:

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 15