Artizanat Urban | Cum să pivotezi pandemic în propria afacere

Ascultă Episod

Protagonista emisiunii de astăzi este Andreea Maier, o persoana veselă și energică ce ne oferă o lecție de viață. Andreea a început prin a ajuta diverși antreprenori să-și construiască propriile afaceri creând proiecte prin accesare de fonduri europene.

Dintr-o simplă discuție amicală, Andreea s-a gândit cum ar fi să-și înceapă propria afacere, cu suveniruri la început, aplicând la rândul ei pentru un proiect prin fonduri europene, ajungând mai târziu să creeze cadouri personalizate și gravură pe piele.

În ciuda faptului că pandemia a forțat-o să pivoteze în cadrul propriei afaceri, având un mare succes chiar, am învățat de la Andreea că este nevoie să fi orientat spre soluții chiar și când împrejurările în care te afli îți sunt potrivnice.

Invitata noastră a mai împărtășit cu noi și un fuck-up specific oricărui antreprenor, dar de succes, cum ne place nouă să spunem, dar și un SMART CHEATING, așa cum v-am obișnuit care ne poate îmbunătăți calitatea vieții semnificativ. Iar surpriza noastră pentru Andreea fost un test de personalitate antreprenorială.

Am fost foarte flexibili. Exact ca un pom. În momentul în care bate vântul foarte tare, dacă pomul este flexibil, el se va îndoi după vânt, iar dacă el stă fix, pomul îl va rupe.

Andreea Maier

Timeline Episod

01:37Cine este astazi Andreea Maier? 06:39Pivotarea pandemică a propriului business 10:12Poveste de FuckUp 18:57Smartcheating

Simţi că Andreea te inspiră? Te invităm să urmăreşti activitatea ei pe :

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă vrei să ai acces nelimitat şi permanent la principii de gândire antreprenorială, poveşti din spatele afacerilor, dar şi principii universale ale succesului, indiferent cum ar arăta acesta pentru tine, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 16