Lumea ilustraţiei şi a ilustratorilor cu Ana Maria Găleţeanu

Ascultă Episod
Ana Maria Galeteanu Tu Inspiri Romania

Dacă îți dorești să ai o viață plină de culoare și entuziasm, acest episod este pentru tine. Am cerut ajutorul și am invitat-o pe Ana Maria Gălețeanu să ni se alăture pentru a ne da niște lecții de viață.

De obicei ea dă lecții de pictură și desen, însă asta nu a oprit-o să zică Da invitației noastre. Ilustratoarea noastră sau titirezul fără stare, plin de energie și entuziasm așa cum îi place ei să se descrie, a devenit un antreprenor din adolescență, fără ca măcar să își dea seama.

Ne-a mărturisit că într-o zi a realizat că dorința ei este să stea în atelier toată ziua și să creeze. Nu a fost nimic ca să o oprească. Nici măcar fuckupul prin care a trecut. În loc să o descurajeze, cu lecția învățată, bineînțeles, a continuat să lucreze cu pasiune și să se dezvolte în antreprenoarea de succes care este astăzi.

Ana Maria ne-a dezvăluit și un SmartCheating distractiv și folositor pe care îl putem utiliza chiar de mâine și ne-a dat un sfat valoros care pe noi ne-a convins  să îl aplicăm imediat: “Lasă sufletul să lucreze, lasă-te pe tine deschis spre tot felul de experiențe, testează.”

La final am încheiat cu testul de personalitate antreprenorială, în același ton optimist, viu colorat și jucăuș la fel ca și arta creatorului nostru pasionat.

Lasă sufletul să lucreze, lasă-te pe tine deschis spre tot felul de experiențe, testează

Ana Maria Gălețeanu

TimeLine Episod

01:13Cine este astăzi Ana Maria Gălățeanu? 09:34Este pictura un mod de terapie și de relaxare? 16:34Poveste de FuckUp 28:08Smartcheating

Dacă povestea Anei Maria te-a inspirat și vrei să știi mai multe despre ea și pasiune ei, o poți face accesând următoarele linkuri:

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 10