Antreprenoriat într-o lume a bărbaților | Ruxandra Pietreanu

Ascultă Episod

Un domeniu destinat bărbaților? Dificil, dar nu imposibil.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că astăzi, în cadrul unui nou episod marca Tu Inspiri Romania, avem o antreprenoare cu experiență care ne arată că “noi definim succesul în funcție de cine suntem și nu de ceea ce ni se spune”.

Ruxandra Pietreanu se recomandă simplu: “o femeie”, considerând că femeile au o viziune diferită în antreprenoriat față de cea a bărbaților.

Trecând prin multe etape și funcții de pe piața muncii de-a lungul timpului, după încheierea facultății, dar și o fire conștiincioasă încă din copilărie, Ruxandra ne povestește cum, sacrificând timp și energie a reușit să clădească o afacere de consultanță în fuziuni și achiziții. Un domeniu și o lume destinată preponderent reprezentanților masculini, unde provocările se află la orice pas.

Cu toate acestea, chiar și în perioada pandemiei, Ruxandra a răzbit cu succes. A avut motivație pentru a crea și a facilita un produs nou în cadrul afacerii sale.

Din povestea unui punct mai puțin forte, învățăm că este mai mult decât benefic ca uneori să ne detașăm și să ne încarcăm bateriile, chiar dacă riscăm ca propria afacere să fie afectată pentru puțin timp.

Succesul nu este standardul unanim acceptat în societate, este ceea ce îmi aduce mie satisfacție

Ruxandra Pietreanu

Timeline Episod

00:28Cine este astăzi Ruxandra Pietreanu? 03:00Povestea Ruxandrei 07:46Perioada pandemiei – benefică pentru afacerea Ruxandrei 17:20Poveste de fuck-up

Ești interesat de activitatea Ruxandrei? Te invităm să o urmăreşti pe :

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 35