Automatizare, organizare și… șosete | interviu cu Ilie Pană

Ascultă Episod

Invitatul de astăzi este un om simplu care a început de la zero. Astfel, Ilie Pană a avut curajul de a se avânta în zona producției, încercând să îmbunătățească calitatea vieții oamenilor creând un produs care să existe fizic.

Ilie Pană este unul din oamenii care a înțeles că nu există posibilitatea de a te îmbogăți peste noapte. Dacă îți dorești să construiești ceva solid și pe termen lung, metodele ușoare de a-ți câștiga existența nu sunt cea mai bună opțiune.

A ales să se ocupe de producția șosetelor dintre toate opțiunile disponibile. De ce? Ei bine, și-a dorit să se ocupe de o producție cu care poate inova și poate fi competitiv pe piață, dar totodată să fie și rezonabilă că investiție.

Sfatul lui Ilie Pană atât pentru cei aflați la început de drum cât și pentru cei cu experiență este să facem întotdeauna ceea ce simțim și ce se potriveste pentru situația în care ne aflăm și să nu facem ceea ce este scris în cărțile de teorie.

Dacă te dedici unui lucru, cu siguranță va ajunge la un nivel performant pe termen lung.

Ilie Pană

Timeline Episod

0:50Cine este astăzi Ilie Pană? 05:15Cum a ajuns Ilie în industria în care activează? 10:58Recomandarea lui Ilie în materie de smart TOOLS

Dacă ești inspirat și pasionat de domeniul producţiei şi tehnologie, te invităm să urmăreşti activitatea pe care o desfășoară Ilie Pană accesând următoarele linkuri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

Join the discussion

FROM FINISH TO STARTEpisod 50