Despre muzică, pasiune și succes | Bogdan Nechifor

Ascultă Episod

„Sunt suma experiențelor mele!” Se introduce astăzi simplu, dar pragmatic Bogdan Nechifor. Ne bucurăm tare mult că ne-a acceptat invitația de a ne povesti cum a pășit în minunata lume a antreprenoriatului încă de la vârsta de 21 de ani. În încercarea de a fi întotdeauna original, Bogdan nu se organizează folosind o metodologie specifică, ci se adaptează în funcție de nevoile care apar.

Se descrie hotărât: „Nu sunt un antreprenor clasic!”. Astfel, consideră că a fi antreprenor nu înseamnă a excela într-un anumit domeniu, existând posibilitatea de a rămâne blocat acolo, ci să ai o viziune de ansamblu și capacitatea de a fi obiectiv.

Un proiect „de suflet”, așa cum îl numește el, se regăsește în domeniul educației culturale. Bogdan consideră că școala de muzică dezvoltată de el este și cel mai reușit proiect al său. Astfel, după ce a petrecut timp studiind piața, a observat că proiectul acesta reprezintă o necesitate, fiind puțini cei care prestau astfel de servicii la acel moment.

Într-o manieră optimistă, Bogdan ne arată cât de importantă este atitudinea fiecăruia față de eșec și care este cel mai eficient mod de a prioritiza în cadrul propriei afaceri. El ne descrie diferența dintre ceea ce este important și ceea ce este urgent într-un business.

Cheia succesului este să începi să delegi și să poți forma o echipă pentru a fi lider, nu șef.

Bogdan Nechifor

Timeline Episod

01:00Cine este astăzi Bogdan Nechifor? 02:22Povestea lui Bogdan 11:51Experiența antreprenorială a lui Bogdan 22:01Puncte forte şi mai puțin forte 24:29Poveste de tip fuck-up

Unde poți găsi activitatea lui Bogdan? Te invităm să o urmăreşti pe :

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 38