Cum a ajuns Petra Boantă să fie Mama lui Emotionel?

Ascultă Episod

Astăzi avem alături de noi un antreprenor pentru care propria afacere nu înseamnă o muncă, ci din contră, înseamnă o joacă. Probabil vă întrebați de ce. Nu îmi place suspansul, așa că o să vă spun. Numele ei este Petra Boantă și este autoarea unui dicționar dedicat copiilor pentru dezvoltarea lor emoțională și pentru a-i ajuta să-și înțeleagă și să-și gestioneze emoțiile, dar și ce reprezintă ele.

Astfel, numele dicționarului este “Emoționel”, iar Petra și-a numit propria afacere cum nu se poate mai semnificativ și anume “Mama lui Emoționel”. Ea ne povestește despre cum și-a conturat un business dedicat copiilor cu foarte puțin timp înainte ca restricțiile pandemiei să ne copleșească și să blocheze interacțiunile sociale, dar și despre emoții, culori și multă, multă energie și voie bună.

Petra mai împărtășește cu noi și un fuck-up, de succes bineînțeles și ne “divulgă”, așa cum v-am obișnuit, un SMART CHEATING care ne poate ajuta și scurta îndatoririle noastre zilnice. Iar surpriza noastră pentru Petra a fost un test de personalitate antreprenorială.

O afacere înseamnă, de fapt, o continuă joacă spre a-ți creiona viitorul.

Petra Boantă

Timeline Episod

01:23Cine este astazi Petra Boanta? 05:27Feedback-ul primit de Petra din partea cititorilor 07:34Poveste de FuckUp 13:25Smartcheating
01:20Cine este Alina Striinu?

Vrei să afli mai multe despre povestea lui Emoționel și despre activitatea Petrei? Te invităm să urmăreşti activitatea ei pe :

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă vrei să ai acces nelimitat şi permanent la principii de gândire antreprenorială, poveşti din spatele afacerilor, dar şi principii universale ale succesului, indiferent cum ar arăta acesta pentru tine, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România , iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 17