Numbers DO TALK | Interviu cu Alina Striinu

Ascultă Episod
Alina Striinu tu inspiri ro

Filozofia de viață antreprenorială a Alinei Striinu este simplă, dar pragmatică. Analitică, organizată și perseverentă, ea ne învață cât de importantă este atitudinea noastră față de eșec și cum putem dobândi și acumula beneficii în business din orice situație mai puțin bună. Într-o manieră optimistă și plină de pasiune față de domeniul cifrelor, Alina Striinu consideră că autocritica constituie factorul esențial pentru a fi cu un pas mai aproape de reușită.

Mamă a trei copii, trainer, antreprenor și mai presus de toate, o persoană care își dorește să ajute și să inspire antreprenorii să se valorifice, cu experiența sa acumulată de-a lungul a șaptesprezece ani.

La bază este economist de profesie, însă a trecut prin marketing ca să ajungă să se îndrăgostească cu adevărat de “jocul cifrelor” și de povestea lor. Alina învață diferiți antreprenori care este mindsetul potrivit ca să își dezvolte afacerea și să ajungă la obiectivul dorit.

Povestea de tip fuck-up a Alinei ne învață că trebuie să ne autoeducăm și să conștientizăm că astfel de situații contribuie și ele la experiența și dezvoltarea personală a fiecăruia, ne învață să fim mai puternici pentru că, de cele mai multe ori, drumul spre succes este unul oscilant și volatil.

Cand vrei să ajuți pe cineva, nu-i dai un pește, ci o undiță și-l înveți să o folosească.

Alina Striinu
02:13Povestea Alinei 16:43 Puncte forte și mai puțin forte 21:34Poveste de tip fuck-up

Ești pasionat de cifre? Te invităm să urmăreşti  activitatea Alinei pentru a afla mai multe :

Alte podcasturi interviu inspirationale

Dacă vrei să ai acces nelimitat şi permanent la principii de gândire antreprenorială, poveşti din spatele afacerilor, dar şi principii universale ale succesului, indiferent cum ar arăta acesta pentru tine, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 26