Taifasuri contabilicești cu Mirela ROȘU

Ascultă Episod
Mirela Rosu tu inspiri ro

Contabilii viitorului sunt antreprenori de succes. Avem alături de noi pe unul dintre ei, MIRELA ROȘU.

MIRELA ROȘU este antreprenor de mulți ani, iar astăzi încearcă să ajute persoanele din jurul ei pe partea de contabilitate și pe partea juridică. Și-a propus să fie cea mai bună din domeniul ei!!!

Astfel, Mirela prezintă, în cadrul interviului acordat, puțin câte puțin din universul său. Ea reprezintă unul dintre contabilul viitorului, întrucât selectează și gestionează sistemele de informare și proiectare. De asemenea, produce rapoarte pentru a oferi informații veridice factorilor de decizie din domeniul afacerilor.

Din fericire pentru noi, viitorul este acum.

You’ve gotta dance like there’s nobody watching, love like you’ll never be hurt, sing like there’s nobody listening, and live like it’s heaven on earth.

Mirela Rosu

Timeline Episod

01:44Cine este astazi Mirela Rosu? 19:24Puncte forte Mirela Rosu 22:20Poveste de FuckUp

Vrei să afli mai multe despre MIRELA ROȘU?

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 25