Elena Gaspar – Ion | Importanța asumării propriilor decizii în carieră

Ascultă Episod
Elena Gaspar-Ion

Orice persoană caută să obțină rețeta succesului, dar pentru fiecare dintre noi, ingredientele pot să difere.

În episodul de astăzi, o avem invitată pe Elena Gaspar – Ion, care s-a oferit să ne povestească despre provocările întâmpinate de ea în domeniul profesional. Activitatea ei are în vedere protecția mediului, respectiv colectarea deșeurilor de baterii, dar până să ajungă în acest punct, în care se simte mulțumită de ceea ce face, Elena a fost nevoită să se confrunte cu o mulțime de decizii în cariera, care au influențat decursul ei profesional.

Deseuri de baterii - Elena Gaspar - Ion

Elena Gaspar – Ion ne spune despre cum a învățat să valorifice timpul, să își dedice momente pentru nevoile personale, cât și să își asume toate deciziile pe care le ia, indiferent de rezultatele pe care acestea le produc. Ea susține că există lucruri pe care le poți învăța de la oricine, indiferent de vârstă, experiență sau domeniul în care activează, iar în dezvoltarea ei personală caută să învețe până și de la oameni cu care nu e de acord, sau a căror strategie de business nu rezonează cu ideile ei.

Secretul succesului este să faci în fiecare zi ceva pentru tine.

Elena Gaspar – Ion

Timeline episod:

00:41Cine este Elena Gaspar – Ion? 03:20Care este cea mai mare provocare a unei femei în carieră? 05:42Gestionarea vieții personale și a celei profesionale 06:49Succesul și obiceiuri de succes

Vrei să afli mai multe despre Elena Gaspar – Ion și domeniul în care activează? Poți accesa următoarele link-uri:

Alte interviuri inspiraționale:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la “Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 58