Georgeta Dendrino – Despre valorificarea pasiunii în carieră

Ascultă Episod
Georgeta Dendrino

Se spune că oameni de succes sunt aceia care au reușit să facă din propria pasiune o carieră, deoarece ei nu muncesc nicio zi din viață.

În interviul de astăzi o avem invitată pe Georgeta Dendrino – o femeie „cu mai multe pălării”, care se află într-o continuă dezvoltare personală. Ea activează în diferite domenii, deținând funcții semnificative în cadrul mai multor firme și organizații (Interact – director general, Thrive Global Romania – Head of Corporate, Professional Women’s Network Romania – Vice Președinte) și se lasă ghidată de ideea că viața este menită unei învățări continue.

Georgeta Dendrino - Director general Interact

Cel mai bun prieten pe care îl avem fiecare dintre noi ar trebui să fim noi înșine.

Georgeta Dendrino

Georgeta este una dintre persoanele care valorifică relațiile interumane. Curiozitatea și implicarea ei au ajutat-o să construiască prietenii atât în țară, cât și în străinătate. Ea susține că viața sa personală nu e independentă de cea profesională și că o astfel de delimitare ar deveni un impediment, dat fiind faptul că își cultivă pasiunile în orice activitate pe care o întreprinde

Timeline episod:

00:46Cine este Georgeta Dendrino 07:45Cea mai mare provocare a unei femei în carieră 08:03Cum ar trebui să fie o femeie 11:40Despre valori personale 23:01Cel mai bun sfat primit în carieră

Vrei să afli mai multe despre Georgeta Dendrino domeniile în care activează? Nu ezita să accesezi următoarele link-uri:

”Tu Inspiri România” este un canal dedicat promovării antreprenoriatului românesc. Împreună cu invitații noștri, antreprenori experimentați, vrem să împărtășim povești de succes și eșecuri care să inspire mai departe.

Dacă vrei să te implici în misiunea noastră, te invităm să te abonezi la “Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 59