Povestea unui antrenor de antreprenori | cu Ramona Tiepac
5 (2)

Ascultă Episod
Ramona Tiepac

De foarte multe ori, deși deținem răspunsuri la multe dintre întrebările pe care ni le punem, avem nevoie de îndrumare pentru a le conștientiza.

Ramona Tiepac este coach, speaker, trainer și terapeut în gestionarea stresului, iar în interviul de astăzi ne împărtășește o parte dintre experiențele sale ca antrenor de antreprenori. Ea se descrie drept o „ființă plină de viață, care trăiește fiecare clipă în bucuria de a dărui și a primi” și caută ca prin ceea ce facă să își genereze o bunăstare interioară.

Ramona Tiepac - Leadership game (https://ramonatiepac.com/leadership-game/)

Ea ne prezintă câteva dintre metodele sale de coaching, adaptându-se anumitor situații prin folosirea unor soluții atipice. Ramona Tiepac ne povestește despre cum renunță la etichetele sociale și se concentrează pe cultivarea motivației în echipe, obținerea perfomanței și eficienței prin trainingurile sale căutând modalități prin care să valorifice orice puncte forte ale unei persoane.

Dacă te-am făcut curios, ascultă interviul integral și lasă-te inspirat de poveștile ei despre afaceri, spiritualitate și perseverență.

Aș fi un simplu angajat care își bifează zilele dacă nu m-aș îmbunătăți zilnic.

-Ramona Tiepac

Timeline episod:

05:20Coachingul în România 09:40Despre valori personale 12:27Abilitățile unui antreprenor de succes 19:25Eșecuri și învățături 24:30Despre adaptabilitate în antreprenoriat

Alte interviuri și articole care te-ar putea interesa:

Vrei să aflii mai multe despre Ramona Tiepac și domeniile în care activează? Poți accesa următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal care se ocupă cu promovarea antreprenoriatului românesc. Emisiunile noastre au invitați care au cunoscut atât succesul cât și eșecul și care încearcă să ne inspire cu poveștile lor.

Dacă vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la „Tu Inspiri Romania”, iar noi ne vom asigura că vei fi informat în legătură cu subiectele care sunt de interes pentru tine.

LASĂ-NE UN COMENTARIU
Apreciere medie
Apreciează acest articol!
[Total: 2 Medie: 5]
FROM FINISH TO STARTEpisod 60