Madalina Stefan | Antreprenoriat pentru o lume mai buna

Ascultă Episod

Madalina Stefan este una dintre persoanele care a învățat să își valorifice abilitățile antreprenoriale atât pentru interesul propriu, cât și pentru a îi ajuta pe cei din jur.

Invitata noastră consideră că cea mai importantă abilitate a unui antreprenor de succes este puterea de a visa. În ochii săi, antreprenoriatul este ceea ce contribuie la creearea unei lumi mai bune, iar perseverența și disciplina sunt elementele ce ajută la perfecționarea acestei lumi. Ea susține că orice persoană dispune de aceste abilități, doar că fiecare alege cât să le cultive în domeniul antreprenoriatului.

Madalina Stefan - Cartobello

Madalina Stefan a învățat de-a lungul carierei sale ca rolul său nu e doar de a susține oamenii, ci și de a îi ajuta să iasă dintr-un context în care nu mai sunt performanți. Ea sfătuiește alți antreprenori să decidă încă de la început rolul persoanelor în echipă și să urmărească evoluția astfel încât colaborarea cu cei din jur să fie benefică pentru ambele părți.

Cele mai mari provocări sunt cele pe care ni le imaginăm noi.

-Madalina Stefan

Timeline episod:

03:49Cea mai mare provocare a unei femei în carieră 05:33Care a fost cel mai bun sfat primit în carieră? 06:48Sfaturi pentru cei la început de drum.

Alte interviuri inspiraționale:

Vrei să afli mai multe despre Madalina Stefan și domeniul în care activează? Poți accesa următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi care caută să ofere informații despre lumea antreprenoriatului, valorificând experiențele altor antreprenori experimentați.

Dacă te-ai simțit inspirat de acest interviu și își dorești să aflii mai multe, te invităm să te abonezi la „Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 61