Roxana Domnica | Despre importanța comunicării între oameni

Ascultă Episod
Roxana Domnica

Astăzi, într-un nou episod al seriei „From Finish To Start”, invitata noastră se descrie într-un mod simplist, dar pragmatic: ” mă definesc ca și constructor”. Nu, nu este vorba despre cel care construiește clădiri. Roxana Domnica este constructor de relații interumane.

În termenii folosiți majoritar în social media în secolul vitezei și anume „community builder”, Roxana conectează diverși oameni și îi ajută să se descopere prin comunicare. Comunitatea organizată de ea este bazată pe networking – instrument de comunicare, marketing și vânzare. Aici se pot conecta diferite persoane ce doresc să își extindă lista de contacte, dar și care vor dori să colaboreze la un moment dat, fie între ele , fie cu contactele lor.

Este o persoana rațională, care își cântărește atent deciziile, dar și care are grijă să învețe ceva din fiecare situație în care se află. Roxana ne prezintă o lecție de o importanță deosebită și anume: ” Întotdeauna să pornești la drum măcar cu un minim de informații dacă nu cu o bază solidă”. Bineînțeles, se poate învăța și din mers, dar volumul de informații și responsabilități te va copleși.

Caută să întâlnești persoane potrivite la momentul potrivit.

Roxana Domnica

Timeline Episod

01:09Cine este astăzi Roxana Domnica? 03:06Eşec de succes 05:42Povestea Roxanei 05:55Ce a fost făcut și nu ar trebui repetat? 10:24Ce nu a fost făcut, dar ar fi trebuit?

Obișnuiești să frecventezi comunitățile de networking? Nu? Atunci te invităm să  urmărești minunatele comunități ale Roxanei:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 43