Corina Stratulat| Despre magia cifrelor în viaţa noastră

Ascultă Episod
Corina Stratulat Tu Inspiri Romania

Întâlnirea cu domeniul numerologiei i-a schimbat viața și i-a oferit un sens, prin înțelegerea profundă a sinelui. Așa începe povestea Corinei Stratulat, numerolog în prezent, o femeie puternică, dar în același timp senisbilă și spirituală, care a urmat inițial un drum greșit pentru a-și descoperi adevărata menire.

Prin experiența sa de viață, cât și prin domeniul numerologiei, aceasta își dorește să fie o inspirație și un sprijin de nădejde pentru cei din jurul său, militând pentru ideea ,,omul potrivit, la locul potrivit”. 

Alături de Corina, invitata noastră din această ediție, vom descoperi inside-uri din viața unui antreprenor, aspecte ce țin de sfera creativității în online și vom înțelege cât de important este să conștientizăm nevoile potențialilor clienți. În plus, testul de personalitate antreprenorială de la final va sintetiza întocmai felul de a fi al Corinei, prin cuvintele-cheie ,,optimistă”, ,,altruistă” și ,,motivată”.

Timeline Episod

01:27Cine este astăzi Corina Stratulat? 05:50Ce este numerologia? 14:21Poveste de FuckUp 19:04Smart Cheating

Dacă povestea Corinei te-a inspirat și vrei să știi mai multe despre ea și pasiune ei, o poți face accesând următoarele linkuri:

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale:

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 20