Profilul unui lider autentic|Interviu cu Diana Filip

Ascultă Episod
Diana Filip Tu Inspiri Romania

Nu de puține ori ni se întâmplă să privim admirativ către oameni care au găsit drumul spre succes și cu atât mai mare este admirația atunci când aceștia sunt tineri. Businessul românesc ne oferă și el astfel de exemple, unul dintre ele fiind cel al Dianei Filip, o antreprenoare de succes.

Diana Filip este consultant educațional, trainer, coach & speaker, consultant senior în afaceri, trainer DISC & Evaluator & Consultant. Este un om impresionant, plin de lecții importante din business.

Ascultă interviul pentru a afla secretele din mintea unui bun om de afaceri din România.

Provocările sunt favoritele mele

Diana Filip

Timeline Episod

01:30Cine este astăzi Diana Filip? 17:50Poveste de FuckUp 29:50SmartCheating

Vrei să afli mai multe despre Diana Filip?

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 21