În ARENA VÂNZĂRILOR cu Robert BURCEA

Ascultă Episod
Robert BURCEA Tu Inspiri Romania

ROBERT BURCEA este om de vânzări, consultant în acest domeniu și educă prin tot ceea ce face.

În acest episod de podcast, omul și antreprenorul, Robert Burcea prezintă parcursul său profesional, astfel încât ne împărtășește din cunoștiințele sale vaste despre bussines. 

Robert povestește despre implicarea sa de la începutul carierei: organiza baluri, evenimente sportive, evenimente culturale. Implicarea sa a dus astfel la popularitate, la cunoașterea persoanelor de succes și la integrarea în lumea lor. Diversitatea, ingeniozitatea și entuziasmul său au determinat, astfel, succes lui Robert de astăzi. El își propune să transmită un mesaj de încurajare către toți tinerii aflați la început de drum, care ezită poate să își urmeze  propriul vis antreprenorial , din diverse motive.

Vă invităm deci să ascultați povestea lui ROBERT BURCEA și să vă lăsați inspirați de aventurile lui.

Omul de vânzări vinde și … se vinde.

Robert Burcea

Timeline Episod

01:30Cine este astazi Robert Burcea? 22:55Puncte forte si de imbunatatit ale lui Robert 25:56Poveste de FuckUp

Vrei să afli mai multe despre ROBERT BURCEA?.

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 23