Luca George si fascinația tendințelor noi în muzica românească

Ascultă Episod

Viața este despre a ajunge să faci ceea ce iubești și ceea ce te face fericit. Este despre a fi schimbarea pe care ai vrea să o vezi în lume. Astfel, în episodul de astăzi, Luca George, omul din spatele Lu-K Beats ne va povesti despre cum a reușit să aducă o schimbare în industria muzicală românească. Despre cum munca devine mai ușoară și plăcută atunci când lucrezi la visul tău.  

Pasiune născută încă din copilărie, talent și implicare totală este rețeta de succes a invitatului nostru care l-a ajutat să își transforme visurile în realitate. Artistul mărturisește că a dorit să devină un exemplu și să arate că totul e posibilul și așa a reușit să infleunțeze o generație întreagă și piața muzicală din România. Pe lângă asta, el susține că “cel mai bine înveți făcând și exersând” , dar tot din greșeli înveți cel mai bine.

Așa că, dacă ai renuțat să mai crezi în visurile tale, acest episod este motivația perfectă pentru tine. Te invităm cu drag alături de noi să descoperi toată povestea din spatele antreprenorului nostru de succes.

Decât să știi teorie și să nu aplici, mai bine te bagi în horă și înveți din mers.

Luca George

Timeline Episod

00:49Cine este Luca George? 13:20Despre visurile lui Luca George 18:14Puncte forte si puncte mai putin forte 23:55Poveste de FuckUp

Te-a inspirat povestea artistului și vrei să știi mai multe? Îl poți găsi accesând următoarele linkuri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 33