Antreprenoriat în muzică cu Andreea Avarvari

Ascultă Episod

Protagonista  emisiunii de astăzi este o tânără care își trăiește visul cu ochii, deoarece încă de la vârsta de 3 ani, Andreea Avarvari știa că vrea să cânte. Visul său vine la pachet cu multă muncă, pregătire și organizare zilnică.

Lucrând cu diverși artiști, Andreea și-a căutat întotdeauna identitatea, astfel și-a dorit să își lase amprenta creând propriile ei versuri și melodii. Așa a luat naștere proiectul său numit AVA și școala de muzică unde este vocal coach.

În ciuda faptului că zilele îi sunt încărcate peste măsură și uneori este peste puterea unui om să managerieze atât de multe lucruri deodată, Andreea consideră că există o adrenalină benefică și de care are nevoie orice antreprenor, dar mai ales, orice artist. 

Am avut multe de învățat din experiența de tip “fuck-up” a Andreei pe care ne-a prezentat-o, iar surpriza noastră pentru ea a fost un test de personalitate antreprenorială.

Doar prin muncă putem ajunge unde ne dorim și altfel nu este posibil.

Andreea Avarvari

Timeline Episod

00:41Cine este Andreea Avarvari? 02:34Cum arată o zi din viata Andreei? 13:05Poveste de FuckUp 15:18Sfaturile Andreei Avarvari

Vrei să afli mai multe despre povestea Andreei și despre activitatea ei? Te invităm să o urmăreşti pe :

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 32