Olimpia Doru, mentor în reinventare antreprenorială

Ascultă Episod
Olimpia Doru tu inspiri romania

“Mă simt o femeie împlinită.” Acestea sunt cuvintele prin care se descrie invitata noastră, Olimpia Doru. Tot aceste cuvinte sunt și cele care dau tonul episodului de astăzi. Acest episod este despre oameni puternici, motivați și dispuși să învețe din greșeli pentru a atinge succesul.

Olimpia Doru este dovada vie că atunci când îți dorești ceva cu adevărat, se întâmplă. Dorința de a deveni antreprenor s-a născut din nevoia de a își demonstra ei însăși că este mai mult și că vrea mai mult pentru ea, pentru familia ei și pentru cei din jurul ei.

Desigur, drumul antreprenorial nu este niciodată unul ușor. Afacerea condusă de ea și soțul ei a trecut prin momente foarte dure și au fost nevoiți să o ia de la capăt și să se reinventeze. 

Visul Olimpiei a fost să devină cineva și și-a dorit ca numele ei să ajungă să deschidă porți copiilor ei. Astăzi, Olimpia își trăiește visul și vine să ne povestească prin ce provocări a trecut, ce a învățat și cum s-a reinventat atât din punct de vedere antreprenorial, cât și personal.

“ Pentru a-ți atinge scopul trebuie să te pui în pielea celuilalt.”

 Olimpia Doru

Timeline Episod

01:00Cine este astăzi Olimpia Doru? 03:15Cine a fost în trecut Olimpia Doru? 04:19Despre visuri și scopuri în viață 06:52Drumul antreprenorial 09:55Reinventarea 15:46Un punct forte/ un punct mai puțin forte 19:01Poveste de FuckUp

Mai multe despre Olimpia Doru

Dacă povestea Olimpiei Doru te-a inspirat și vrei să știi mai multe, o poți face accesând link-urile de mai jos:

Alte podcast interviuri inspirationale

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

FROM FINISH TO STARTEpisod 41