Flori de hârtie şi Copywriting|Interviu cu Raluca Apostol

Ascultă Episod
Raluca Apostol Tu Inspiri Romania

Astăzi stăm de vorbă cu Raluca Apostol și aflăm de la ea cum își îmbină și își valorifică fiecare pasiune, dar și ce înseamnă să nu spui NU atunci când te simți depășit de situație, cât de importantă e organizarea și managementul timpului.

Antreprenoare la început de drum, Raluca a lucrat mulți ani în domeniul turismului. Având o pasiune pentru acest domeniu încă din copilărie, a avut curajul ca în plină pandemie să renunțe la job.  Odată cu venirea unui bebe doi însă, a trecut printr-un proces de dezvoltare pe mai multe planuri.

Astfel, în concediul de maternitate, Raluca a primit motivație și determinare ca să-și pună bazele propriului business în domeniul organizării de evenimente și să-și arate creativitatea.

Din dorința de a-și promova cât mai bine afacerea, Raluca a urmat un curs de copywriting, astfel s-a născut cel de-al doilea business. Invitata noastră împărtășește cu noi un fuck-up de succes și, așa cum v-am obișnuit, un SMART CHEATING care ne poate îmbunătăți calitatea și eficiența activităților zilnice.

Iar surpriza noastră pentru Raluca a fost un test de personalitate antreprenorială.

Sunt ceea ce mi-am dorit să fiu încă de acum 10 ani de zile și am făcut pași mici ca să ajung aici.

Raluca Apostol

Timeline Episod

01:11Cine este astazi Raluca Apostol? 01:51Povestea din spatele Ralucăi 08:46Poveste de FuckUp 12:41Smart Cheating
01:20Cine este Alina Striinu?

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă vrei să ai acces nelimitat şi permanent la principii de gândire antreprenorială, poveşti din spatele afacerilor, dar şi principii universale ale succesului, indiferent cum ar arăta acesta pentru tine, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România , iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 18