Moda si antreprenoriatul | Interviu cu Raluca Constantin

Ascultă Episod
Raluca Constantin tu inspiri ro

O persoană creativă încă din copilărie, pe când crea rochițe pentru păpușile sale și mai târziu pentru surioara mai mică. Raluca Constantin ne-a acceptat cu bucurie invitația de a ne povesti cum a reușit să își transforme pasiunea în profesie.

După o perioadă mai lungă apărută în momentul în care a urmat să meargă la facultate și drumurile ei au ajuns pe alte meleaguri, la un moment dat, Raluca s-a întors acasă și, dând nas în nas cu o mașină de cusut într-un magazin, focul pasiunii sale s-a reaprins.

Astfel, împărțind inspirație în jurul său, Raluca radiază știind că are posibilitatea să lucreze cu femei și să le ajute să își descopere feminitatea prin numeroasele articole vestimentare pe care le creează zilnic. Are capacitatea de a îmbunătăți orice haină simplă adăugând detalii și inovare. Raluca personalizează povestea fiecărei femei în parte oferind unicitate.

Cu o minte colorată care nu se odihnește niciodată și care caută în permanență să aducă originalitate, Raluca este o persoana căreia îi plac texturile, culorile și formele de tot felul.

Să ai  întotdeauna mintea deschisă, să înveți și să faci lucruri care ies din zona ta de confort.

Raluca Constantin

Timeline Episod

0:49Cine este astăzi Raluca Constantin? 02:10Povestea Ralucăi 11:54Cum se desfășoară activitatea Ralucăi 13:06Puncte forte și mai puțin forte

Ești pasionat de modă și de antreprenoriat, dar nu știi cum să le îmbini? Te invităm să urmăreşti  activitatea Ralucăi pentru a afla mai multe :

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 29