Despre antreprenoriatul timpului cu Remus Bălan

Ascultă Episod
Remus Bălan Tu Inspiri Romania

Invitatul nostru de astăzi, Remus Bălan, se caracterizează ca fiind o persoană căreia îi place să ajute oamenii să ducă o viață mai bună.

Deși visul copilăriei lui Remus era să devină un mare jucător de rugby, viața a avut alte planuri pentru el și l-a purtat pe un drum antreprenorial de succes, devenind trainer, business mentor și o inspirație pentru o țară întreagă. Scopul lui este de a aduce ceva fresh în ecosistemul antreprenorial pornind de la două elemente cheie pentru orice persoană care are o viață profesională și personală ocupată: time management și productivitate.

Curios din fire, Remus caută tot timpul ceva nou  și încearcă să dea tot ce poate din el de fiecare dată.El ne mărturisește că valorile care îl ghidează sunt excelența și asumarea responsabilității, elemente care l-au ajutat să devină omul de succes care este astăzi. Remus consideră că tot timpul avem ceva de învățat și tocmai de aceea caută întotdeauna o lecție în fiecare lucru pe care îl face, în special în eșecurile pe care le trăiește.

Dacă vrei să înveți cum să dai valoare timpului și să devii mai productiv, acest episod este pentru tine.

Indiferent ce ai face, străduiește-te să fii cel mai bun.

Remus Bălan

Timeline Episod

00:58Cine este astăzi Remus Bălan? 02:37Visurile copilăriei 06:41 Sfaturi de time management 10:35Un punct forte/ un punct mai puțin forte 16:30Poveste de FuckUp

Dacă ești inspirat și curios să aflii mai multe despre activitatea lui Remus Bălan, te invităm să accesezi următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 47