Mai avem forţă de muncă în România?| Interviu cu Andra Pintican

Ascultă Episod
Andra Pintican Tu Inspiri Romania

Ești pasionat de domeniul Resurselor Umane și vrei să afli cum îți poți dezvolta mai mult pasiunea? 

Andra Pintican, invitata noastră de astăzi este omul potrivit pentru tine. Andrei îi place să se numească om al oamenilor, activitatea ei bazându-se pe a sprijini oamenii și a-i ajuta să se dezvolte și să se regăsească cât mai mult în acest domeniu.

Andra ne mai împărtășește și faptul că această meserie este mai mult una pe care nu tu o alegi, ci te alege ea pe tine. Dacă vrei să afli mai multe păreri, sfaturi sau de ce nu și proiecte în care ai putea să te implicit, ascultă interviul nostru cu Andra, care ar putea reprezenta omul potrivit la momentul potrivit pentru tine. 

TimeLine Episod

01:23Cine este astăzi Andra Pintican? 07:30Care este perspectiva unui om implicat în Resurse Umane cu privire la stadiul din această zonă în România 13:21Poveste de FuckUp 20:45Smart Cheating
01:20Cine este Alina Striinu?

Crezi că ideile Andrei corespund intereselor tale? Dacă da, te invităm să-i urmărești activitatea pe:

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-a captivat discuția de astăzi și îți dorești să fii în permanență la curent cu toate interviurile pe care le-am pregătit pentru tine, pentru a afla mai multe povești, dar și sfaturi din sfera antreprenoriatului, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România și să lași restul în seama noastră. Îți vom da un reminder pentru fiecare episod nou și te vom invita să-l asculți alături de noi.

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 9