Antreprenoriat izvorât din ADN de explorator | Mihai Tiepac

Ascultă Episod

Dedicăm episodul de astăzi unui om cu o viziune puternică, perseverent și pasionat care prin multă muncă a ajuns să fie o inspirație pentru România. Așa că pregătește-ți carnetul de notițe, căci astăzi introducem noțiuni cu nume interesante atât despre antreprenoriat, cât și despre educația economico-financiară și investiții.

Invitatul nostru, Mihai Tiepac, ne povestește pe îndelete despre toate schimbările și metamorfozele prin care a trecut pe parcursul lui antreprenorial, care sunt pașii pentru a ajunge acolo unde-ți dorești și despre importanța controlului emoțiilor în partea de traininguri și investiții. Ne dezvăluie inspirațiile lui și vine să ne ofere sfaturi utile numa bune de pus în practică, atât pe partea de educație economico-financiară cât și pe partea de dezvoltare personală.

Reușește să aducă datu-l în bară într-o lumina pozitivă și ne deschide ochii: “Este foarte important nu doar să cunoști lucruri, ci să te cunoști și pe tine”. Să explorezi, să cauți soluții și să reușești să te adapezi la orice situație.

Vezi articolul

Ne îndeamnă pe toți să visăm și să ne descoperim mai mult cu fiecare zi.

Dar acum e momentul să îi descoperim lui povestea. Așa că vă invităm să explorați totul în acest episod de Tu Inspiri România.

Este important când o dai în bară să știi instant care este lecția.

Mihai Tiepac

Timeline Episod

00:44Cine este astăzi Mihai Tiepac? 04:49Despre investiții și experiența de investitor 16:46Puncte forte si puncte mai putin forte 21:19Poveste de FuckUp

Te-a inspirat povestea lui Mihai Tiepac și vrei să știi mai multe? Îl poți găsi accesând următoarele linkuri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 34