Antreprenoriat si Robomarketing cu Adrian Ulmeanu

Ascultă Episod
Adrian Ulmeanu tu inspiri ro

În emisiunea de astăzi, am avut ocazia de a sta de vorbă cu un antreprenor de succes, și anume Adrian Ulmeanu. Prin prezența sa, acesta a reușit să ne familiarizeze cu conceptul de Robomarketing, și să ne introducă, într-un mod foarte interesant, în universul chatbot-ilor.

El ne spune, cu mult entuziasm, că marea lui pasiune este robomarketing-ul, iar faptul că a ales să facă ceea ce îi place cu adevărat, i-a adus succesul în cariera sa. Din dorința de a comunica cu oamenii, a dat startul acestui nou concept, în România, reușind să-și eficientizeze timpul de muncă.

Adrian, ne-a împărtășit câteva eșecuri din cariera sa de antreprenor, prezentându-le ca fiind niște provocări, subliniind principalele calități pe care trebuie să le aibă un om de succes, anume adaptabilitatea și flexibilitatea. 

You’ve gotta dance like there’s nobody watching, love like you’ll never be hurt, sing like there’s nobody listening, and live like it’s heaven on earth.

Adrian Ulmeanu

Te-a impresionat Adrian? Te invităm să urmărești activitatea lui pe

Alte podcasturi interviu inspirationale

Dacă vrei să ai acces nelimitat şi permanent la principii de gândire antreprenorială, poveşti din spatele afacerilor, dar şi principii universale ale succesului, indiferent cum ar arăta acesta pentru tine, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 31