Antreprenor in educatie | Interviu cu Alina Cîrja

Ascultă Episod
Alina Cîrja

În emisiunea de astăzi, am avut plăcerea de a o cunoaște pe Alina Cirja. O tânără antreprenoare de succes, care ne-a introdus, cu mult entuziasm, în domeniul educației. Anul 2010 a fost pentru aceasta unul remarcabil, înființând liceul Romano-Fiinlandez.

Alina ne prezintă povestea ei, care stă în spatele acestei afaceri private, dându-ne o doză de motivație și încredere în forțele proprii. Ea ne povestește despre cum liceul pe care îl conduce, astăzi, a fost înființat din pasiunea pentru educație și dorința de a duce învățământul românesc la un alt nivel.

Experimentând sistemul de educație din Finlanda, i-a trezit puternic dorința de a da o calitate mai mare învâțământului românesc, pornind de la întrebarea: ’’Ce-ar fi daca…?’’. Scopul ei este acela de ale face auzite vocile elevilor, dându-le șansa de a-și urma visurile.

Alina, ne-a indus o stare pozitivă, prezentându-ne cu sinceritate personalitatea sa, calitațile și defectele ei, oferindu-ne puterea necesară de a crede în noi și în potențialul nostru de a face o schimbare în educație.

Biroul meu poartă numele de Gara de Nord.

Alina Cirja

Ți-a oferit Alina doza de motivație? Te invităm să urmărești activitatea ei pe:

Alte podcasturi interviu inspiraționale

Dacă vrei să ai acces nelimitat şi permanent la principii de gândire antreprenorială, poveşti din spatele afacerilor, dar şi principii universale ale succesului, indiferent cum ar arăta acesta pentru tine, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 30