Călătoria unui vis care inspiră | cu Andreea Liptak Spiridon

Ascultă Episod
Andreea Spiridon tu inspiri romania

Toți oamenii visează, dar nu toți la fel. Andreea Liptak Spiridon și-a trăit visurile cu ochii deschiși și a ajuns să le transforme în realitate.

Andreea își vede viața ca pe o călătorie permanentă și savurează fiecare clipă. Ea pune accentul pe componenta spirituală și pe motivația interioară, ca aspecte ce stau la baza unei cariere de succes în antreprenoriat. 

Andreea este orientată spre activități și scopuri umanitare, însă, profită de orice ocazie să se îndreapte către propria persoană. Ea se caută pe sine în tot ceea ce face, caută să descopere în fiecare zi lucruri noi în viața sa și își oferă întotdeauna timpul necesar pentru a se observa și a se cunoaște tot mai mult.  

În viziunea ei, drumul în sine este mult mai important decât destinația finală. Andreea Liptak Spiridon a știut în fiecare clipă că ceea ce face este în acord cu ceea ce își dorește per ansamblu, iar asta a ajutat-o să își îndeplinească visul.

Andreea se încadrează în tipologia salvatorului și vine să împărtășească cu noi lecțiile pe care ea le-a învățat în timpul călătoriei, sfaturi practice și 3 pași cheie pe care trebuie să îi urmâm penru a atinge succesul și a ne îndeplini visurile.

Fii tu însuți! Nimeni nu caută perfecțiunea.

Andreea Liptak Spiridon

Timeline Episod

01:34Cine este astăzi Andreea Spiridon? 03:16Visurile copilăriei 06:22Moment decisiv cu privire la ceea ce vrea să facă 11:45Un punct forte/ un punct mai puțin forte 15:52Sfaturi pentru tinerii antreprenori 20:59Unde poate fi găsită?

Dacă ai fost inspirat de călătoria făcută de Andreea Liptak Spiridon și vrei să știi mai multe, te invităm să-i urmăreşti activitatea pe:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 45