Cristina Norocel, spirit creator în corp de antreprenor

Ascultă Episod

Inspirația de astăzi vine de la „un copil jucăuș, dar ponderat, o adolescentă rebelă, dar și un adult responsabil”, așa cum îi place invitatei noastre, Cristina Norocel, să se descrie.

Cu o expertiză de peste zece ani în Marketing și Comunicare, Cristina Norocel vine în întâmpinarea oricui are nevoie de ghidare în ceea ce privește promovarea și implicit, creșterea afacerii.

Cristina își poartă numele ca pe o amuletă norocoasă și ne mărturisește că nu are povestea clasică de antreprenor, deoarece a avut avantajul de a întâlni oameni deosebiți la momentul potrivit. Astfel, drumul ei în antreprenoriat a fost unul destul de ușor, fără să fie nevoie să se chinuie. Însă, nu vă imaginați că totul a fost lapte și miere în călătoria ei antreprenorială. Numele nu i-a purtat același noroc în prima încercare de a fi antreprenor, însă a câștigat ceva valoros: lecții care au ajutat-o să devină antreprenorul de succes care este astăzi.

Deoarece Cristina iubește să ajute oamenii, împărtășește cu noi secretele sale, o aplicație folositoare și ne dă un sfat important: să ne înconjurăm mereu de oameni de calitate. 

Episodul de astăzi se încheie într-un ton distractiv, prin testul de personalitate antreprenorială. Rămâneți cu noi până la final pentru a descoperi în ce categorie de antreprenori se încadrează Cristina Norocel.

Înconjurați-vă de oameni de succes, deoarece diversitatea opiniilor și multitudinea de idei sunt două elemente esențiale pentru creștere.

Cristina Norocel

Timeline Episod

00:52Cine este astăzi Cristina Norocel? 01:50Călătorie antreprenorială 07:40Poveste de FuckUp 14:11SmartCheating 19:16Test de personalitate antreprenorială

Te-a inspirat povestea neobișnuită a Cristinei Norocel și vrei să știi mai multe? Te invităm să accesezi următoarele linkuri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 39