Jurnalism, Marketing și Radio TANANANA | cu Adrian Burlacu

Ascultă Episod

Geamăn ca zodie, neliniștit din fire, o caracteristică specifică celor din zodia sa, pliat pe fiecare idee în parte pentru a o dezvolta armonios, Adrian Burlacu ne-a acceptat bucuros invitația de a inspira România astăzi și nu numai.

Puțin probabil că nu ai auzit de partenerul  celor de la Brands at Work, dar în caz că nu ai făcut-o, nu te mai ținem în suspans. Adrian este gazda de la radio TANANANA unde realizează o emisiune de cultură antreprenorială, dar și marketer și partener pentru una dintre cele mai bune școli de muzică din București.

A trecut prin mai multe etape de pe piața muncii. De la jurnalism la marketing și podcasting.

Cu un program supraîncărcat totuși, dar mergând pe mâna vechiului proverb românesc: “omul sfințește locul”, Adrian Burlacu reușește să îmbine activitățile de zi cu zi într-o manieră naturală și relaxată.

El ne aduce o poveste, cea a lucrurilor la care este mai puțin bun. Aici ne regăsim marea majoritate, deoarece oricât de organizați am fi, atunci când construim ceva ce ne face plăcere, timpul se oprește, uităm că existăm. Nu cred că vă întrebați de ce. Știm cu toții răspunsul. Pasiunea, efortul, dorința arzătoare de a realiza unicitate și utilitate sunt de neclintit.

Se poate ajunge la ceea ce vrei, dar trebuie să pleci întotdeauna de la ceeea ce ai nevoie.

Adrian Burlacu

Timeline Episod

01:03Cine este astăzi Adrian Burlacu? 03:15Povestea lui Adrian 10:35Persoana din spatele lui Adrian 24:57Poveste de fuck-up

Unde poți găsi activitatea lui Adrian Burlacu? Te invităm să o urmăreşti pe :

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 37