Comunicarea in Leadership | Interviu cu Radu Turcescu

Ascultă Episod
Radu Turcescu

În episodul de astăzi îl avem invitat pe Radu Turcesu, tânărul de altădată care fugea mereu după o idee nouă. Astăzi, Radu face PR & Comunicare în leadership, comunicare de criză și comunicare în mediul politic.

Antreprenorul ne transmite mesaje foarte puternice și sfaturi practice care ar putea ușura viața oricui. Tot el, vine și aduce o nouă perspectivă în ceea ce privește antreprenoriatul și ne îndeamnă să învățăm să ne adaptăm cât mai rapid și să învățăm ce este răbdarea.

Radu nu a vrut să fie un om legat de cifrele din domeniul bancar unde lucra, dar nici de un șef, așa că și-a luat viața în proprile mâini și a reușit să devină antreprenor. Tocma de aceea, el vine și sparge mitul coform căruia atunci când ai businessul tău și lucrezi singur, este mai ușor pentru că nu ai un șef. 

Tot el ne mărturisește că după o serie de experiențe atât pozitive, cât și negative, a reușit să ajung la un echilibru. Toate aceste experiențe l-au făcut să realizeze că singura certitudine în viață este schimbarea. Radu ne duce la celălalt pol unde ne arată că antreprenoriatul este plin de incertitudini, iar dacă nu reușești să înveți să trăiești cu aceste incertitudini, locul tău nu este acolo.

“ În orice criză există oportunitate, depinde cum te setezi mental.”

 Radu Turcescu

Timeline Episod

00:37Cine este astăzi Radu Turcescu? 02:25Zone de interes 04:10Visurile copilăriei 06:32Ce înseamnă un business în Comunicare și Imagini de Leadership? 12:39Munca în echipă vs solo consultant 13:58Un punct forte/ un punct mai puțin forte 15:27Radu Turcescu în adolescență 18:35Afacerea în timpul pandemiei 22:52Poveste de FuckUp

Mai multe despre Radu Turcescu

Dacă povestea lui Radu Turcescu te-a inspirat și vrei să știi mai multe, o poți face accesând link-urile de mai jos:

Alte podcast interviuri inspirationale

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

FROM FINISH TO STARTEpisod 27