Poveste de florar | Interviu cu Claudia Dora Oprina

Ascultă Episod
Claudia Dora Oprina tu inspiri romania

“Dacă mâine aș putea renuța la serviciu, mi-aș deschide o florărie.” Cine zice că nu e posibil? Mai ales când ești susținută și încurajată de oamenii dragi. Pregătiți-vă pentru  o poveste de florar neașteptată.

Încurajată de fetele ei, Dora a decis să părăsească sistemul bancar și să își urmeze pasiunea pentru flori. Dacă inițial voia doar să fie antreprenorul din spatele afacerii ei, între timp, a decis să urmeze cursuri de specialitate în domeniu. Aceste cursuri i-au deschis apetitul pentru design florar și a ajuns astfel să-și creeze propria semnătură prin aranjamentele sale.

Deși florile pot avea un efect relaxant, în cazul Dorei, au provocat și câteva momente mai tensionate. Dora vine și ne surprinde cu povestea ei de FuckUp și ne arată cum din prea mult entuziasm o poți da foarte ușor în bară. Însă tot răul a fost spre bine, lecțiile au fost învățate, iar rezultatele se pot vedea prin succesul de care invitata noastră are parte.  

Dacă o întrebăm pe Dora care a fost visul copilăriei ei, ne-ar surprinde cu răspunsul ei. Florarul de astăzi, visa să devină farmacist. Însă o vom lăsa pe ea să ne spună în detaliu cum a trecut de la farmacie, la bancă și la flori. Totul în episodul de astăzi.  

“ Sunt momente grele când decizi să devii antreprenor, dar satisfacțiile și mulțumirea din privirile oamenilor este foarte mare și îți aduce bucurie.”

 Claudia Dora Oprina

Timeline Episod

01:33Drumul antreprenorial 06:54Despre pasiunea pentru flori 08:52Despre design floral 15:05Satisfacții 20:12Un punct forte/ un punct mai puțin forte 22:29Poveste de FuckUp

Mai multe despre Claudia Dora Oprina

Dacă povestea Dorei Oprina te-a inspirat și vrei să știi mai multe, o poți face accesând link-urile de mai jos:

Alte podcast interviuri inspirationale

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 28