Simona Bortiş | Antrenorul tău de viaţă

Ascultă Episod
Simona Bortis Tu Inspiri Romania

Deși uneori poate părea imposibil de atins un anumit scop profesional, nu trebuie să uităm faptul că până și idolii noștri au trecut prin etapa pe care noi tocmai o străbatem. Acestea sunt premisele invitatei noastre, Simona Bortiș, o adeptă a principiului conform căruia nu este niciodată prea târziu să devii ceea ce îți dorești, atât timp cât profesezi în domeniul iubit.

Motivată de dorința de a fi beneficiat de o astfel de consiliere la o vârstă mai fragedă, Simona a pornit pe acest drum pentru a ghida persoanele aflate în impas profesional către găsirea menirii lor. Prin urmare, în cadrul acestui podcast vom învăța o lecție de bază a antreprenoriatului, și anume transformarea experiențelor negative în oportunități prețioase de perfecționare.

Mai mult, Simona ne va împărtăși recomandările sale în materie de aplicații administrative pe Social Media, iar la final vom descoperi de ce tip de personalitate antreprenorială dispune. 

Timeline Episod

01:18Cine este astăzi Simona BORTIȘ? 06:17Ce caracteristici întâlnești la clienții tăi? 11:52Poveste de FuckUp 16:56Smart Cheating

Dacă povestea Simonei te-a inspirat și vrei să știi mai multe despre ea și pasiune ei, o poți face accesând următoarele linkuri:

Alte podcast interviuri inspirationale:

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 19