Madalina Stanescu | De la frica de început, la două afaceri lansate

Ascultă Episod
Madalina Stanescu Optimize

Madalina Stanescu este antreprenorul care se află ăn spatele agenției de marketing online „Optimized” și în trecut al magazinului online „3Pitici”. În acest episod, Madalina ne prezintă drumul anevoios prin care a trecut până să ajună la succesul pe care îl are în prezent.

La prima vedere, pentru unele persoane, înființarea unui business pare ceva imposibil. Acest gând stă bine ascuns în spatele fricilor, a gândurilor negative, a neîncrederii în sine și a limitării propriilor forțe.

În interviul de astăzi, Mădălina ne împărtășește toate piedicile pe care le-a întâmpinat în cadrul celor două businessuri pe care le deține, dar și modul în care ea s-a folosit de problemele întâlnite în beneficiul afacerilor sale.

Madalina Stanescu

Nu te mai lega de lucrurile mici, privește imaginea de ansamblu!

Madalina Stanescu

În urma experienței sale, Mădălina ne spune ca principalele piedici pe care un antreprenor le întâlnește sunt create chiar de acesta. Observăm prea mult lucrurile greșite, ignorând multitudinea lucrurilor bune făcute în acest drum, și asta ne demoralizează. Valorile importante la care trebuie sa lucreze un antreprenor sunt energia mentală și un psihic foarte puternic, ele pot face diferența de perspectivă care determină succesul afacerii.

Tot în acest interviu vom afla importanța marketingului într-o afacere, cum ne poate aduce acesta succesul dorit într-un mod garantat și foarte ușor, cu condiția ca acest serviciu să fie realizat de profesioniști, precum cei de la Optimized.

Timeline Interviu cu Madalina Stanescu

01:42Ce te-a determinat să îți deschizi propria afacere 11:27Momente în care ai dat-o în bară în cariera profesională 19:05Ce greșeli fac antreprenorii pe partea de digital marketing

Dacă vrei să afli mai multe detalii din viața profesională a invitatei noastre, poți accesa link-urile de mai jos:

Te așteptăm în continuare pe canalul „Tu Inspiri România” unde găsești în continuare doza de inspirație din zona businessului și a antreprenoriatului. De asemenea, te îndrumăm să te abonezi la newsletter pentru a fi printre primii care află ultimele noutăți!

FROM FINISH TO STARTEpisod 70