Despre agritech, microplante și agricultură clasică | cu Cristian Tudor

Ascultă Episod

Astăzi, emisiunea „From Finish To Start” este marcată de un  invitat cum nu se poate altfel, pasionat de ceea ce face, dedicat și entuziast. Pentru că, după cum v-am obișnuit, ne alegem invitații pe măsură ca să vă putem oferi un conținut educativ și  de calitate. Este vorba despre Cristian Tudor, antreprenor în agritech și fondator al Microgreens.

Cristian folosește agricultura clasică inovând prin introducerea unei categorii noi, și anume microplantele.

Cristian Tudor

De ce a pornit Cristian Tudor o astfel de afacere și care este scopul ei? Ei bine, datorită faptului că alimentația reprezintă o nevoie primară, el s-a orientat spre această zonă urmărind îmbunătățirea calității vieții prin microplante. Acestea au un conținut ridicat de substanțe benefice precum: vitamine, minerale și multe altele de care veți afla în acest interviu.

Pornind ca un start-up, afacerea lui Cristian se regăsește în prezent ca lider de piață în Romania pe această nișă și este cel mai apreciat producător local de microplante de către industria Horeca.

Se recunoaşte ca fiind agil, cu o viteză de reacţie foarte bună, ceea ce l-a ajutat să pivoteze în cadrul propriei afaceri pentru a reuşi să treacă peste încercările pandemiei prin care au trecut foarte multe afaceri ce activează în zona de Horeca.

Timeline Episod

0:58Cine este astăzi Cristian Tudor? 12:28De unde izvorăşte pasiunea lui Cristian 22:32Fuck up de succes

Vrei să știi mai multe despre Cristian Tudor și activitatea lui? Te invităm să accesezi următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 53