Calea artei în antreprenoriat | Natalia Berezovskaia

Ascultă Episod
Natalia Berezovskaia

Puterea exemplului funcționează cel mai bine la noi, oamenii, atunci când alegem să facem o schimbare sau ne dorim să adăugăm valoare celorlalți

Natalia Berezovskaia se descrie ca fiind o persoană destul de simplă care caută să se dezvolte personal cât mai mult și vine astăzi să ne povestească despre parcursul ei profesional în arta designului interior.

Ea și-a dorit ca prin munca pe care o desfășoară să aducă o schimbare oamenilor, devenind un exemplu pentru cei din jur. Natalia iubește ceea ce face și consideră că lucrurile au evoluat în așa fel încât ea să ajungă pe calea pe care și-a dorit-o, un designer interior de succes.

Optimistă din fire, Natalia vede binele în orice situație și s-a ambiționat să își depășească limitele și fricile pentru a deveni tot mai bună în ceea ce face. Deși ea știe că mai are încă multe lucruri care urmează a fi descoperite, susține că trecutul este trecut, iar cel mai potrivit timp pentru a învăța este acum. De aceea ea nu lasă niciodată loc de regrete.

Natalia ne îndeamnă să învățăm constant din fiecare situație și etapă a vieții, să luăm lucrurile bune cu noi și să mergem mereu înainte.

Trebuie să primești fiecare etapă din viata așa cum e, să înveți din ele și să mergi înainte.

Natalia Berezovskaia

Timeline Episod

1:03Cine este astăzi Natalia Berezovskaia? 2:38Despre visuri 3:44Pasul spre antreprenoriat 5:50 Un punct forte/ un punct mai puțin forte 7:37Ce ar face diferit 9:54Recomandări la început de drum

Vrei să știi mai multe despre Natalia Berezovskaia și activitatea ei? Te invităm să accesezi următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 52