Lavinia Pavel | Despre responsabilitate și gestionarea eșecului în afaceri

Ascultă Episod
Lavinia Pavel

Lavinia Pavel, absolventă a Facultății de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE – București, după nenumărate joburi în diferite domenii a ales să își înființeze propria agenție de PR.

Un lucru important pentru Lavinia este gestionarea eșecurilor, acestea fac parte din viața fiecăruia și un aspect important pentru a trece peste ele este asumarea responsabilității indiferent de ce s-ar întâmpla. Cel mai important este să înveți din greșeli și să mergi mai departe.

Lavinia Pavel

Fericirea se găsește în noi

Lavinia Pavel

Un moment important din viața Laviniei l-a reprezentat timpul petrecut în Kenya, unde a învățat că viața nu este despre bunurile materiale, care vin și pleacă, și este mult mai importantă calitatea oamenilor din jur.

După ce a renunțat la ultimul ei loc de muncă și și-a înființat propria agenție, Lavinia se consideră mai mulțumită cu noul statul și mai fericită pe plan personal având mai mult timp pentru sine, familie și prieteni.

Timeline Interviu cu Lavinia Pavel

11:14Frica de eșec și situația unui antreprenor la început de drum 18:09Schimbările resimțite în domeniul Relațiilor Publice și al Comunicării 25:55Cele mai importante abilități ale unui antreprenor și importanța responsabilității

Dacă vrei să afli mai multe detalii din viața profesională a invitatei noastre, poți accesa link-urile de mai jos :

Dacă și de această dată ți-am oferit o doză de inspirație, te poți abona la newsletterul „Tu Inspiri România” pentru a fi la curent cu toate noutățile din zona de bussines și antreprenoriat.

FROM FINISH TO STARTEpisod 69