Şcoala de bone, o afacere de succes | Interviu cu Andreea Georgescu

Ascultă Episod

A fi antreprenor la început de drum poate fi uneori dificil. Dar nu și pentru invitata noastră de astăzi, Andreea Georgescu, femeia din spatele businessului de succes, ,,Școala de bone”.

Acest episod este sponsorizat de A7 Arhitectura

Experiența de viață, atât cea profesională, cât și cea personală, a determinat-o pe Andreea să se documenteze temeinic și să înțeleagă nevoile pieței românești, pentru a putea construi step by step acest proiect educațional.

Psiholog de meserie, dar și pasionată de parenting, Andreea Georgescu ne va povesti despre valorile implementate în cadrul acestui business, parcursul lui până în prezent și obiectivele pe care dorește să le atingă pe viitor.

De asemenea, vom afla împreună si câteva tips & tricks în materie de aplicații creative, dar și rezultatul testului de personalitate antreprenorială.

Timeline Episod

01:32Cine este astăzi Andreea Georgescu? 10:59În ce direcție și-a propus Andreea să conducă acest proiect? 15:44Poveste de FuckUp 18:30Smart Cheating

Dacă povestea Andreei te-a inspirat și vrei să știi mai multe despre ea și pasiune ei, o poți face accesând următoarele linkuri:

Tu Inspiri Romania este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcast interviuri inspirationale:

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri Romania, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 13