De la Tik Tok la antreprenoriat | cu Flaviu Duciuc

Ascultă Episod
Flaviu Duciuc

Te-ai gândit vreodată că o idee de afacere se poate naște dintr-un obicei zilnic, cum ar fi prepararea unei cești de cafea ?

Flaviu Duciuc, cunoscut drept Flavizzio pe rețelele de social media, este antreprenor, creator de conținut pe Tik Tok și artist muzical, care a decis să pună bazele unei afaceri, pornind de la un simplu gând: „Vreau să am propriul brand de cafea.”

Brand romanesc de cafea creat de Flaviu Duciuc

Hotărât să își atingă țelul, invitatul nostru nu a stat prea mult pe gânduri și a luat atitudine cât mai repede, astfel încât să fie sigur că va duce la bun sfârșit ceea ce și-a propus, reușin astfel să creeze un nou brand romanesc de cafea. Flaviu Duciuc ne povestește cum a luat majoritatea deciziilor pe parcurs, încercând să nu gândească prea mult și să nu își epuizeze entuziasmul, iar în prezent susține că stilul său de viață rezonează în totalitate cu munca pe care o întreprinde.

Nu există succes fără eșec.

Flaviu Duciuc

Timeline Episod

00:50Cine este Flavizzio si cu ce se ocupă? 01:56Cum să treci peste un blocaj ? 11:11Despre gestionarea vieții 15:21Definiția eșecului

Dacă vrei să fii la curent cu activitatea lui Flaviu Duciuc, nu ezita să accesezi link-urile de mai jos:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 57