Aurora Ursu – Despre provocările unei femei în antreprenoriat

Ascultă Episod
Imagine Aurora Ursu

De cele mai multe ori, reprofilarea profesională poate aduce cu sine o mulțime de temeri, însă decizia de a trece de la statutul de angajat la cel de antreprenor presupune o serie de provocări suplimentare.

În interviul de astăzi o avem invitată pe Aurora Ursu, una dintre vocile feminine ale antreprenoriatului românesc, care ne împărtășește despre experiențele prin care a trecut începând cu momentul în care a luat decizia să investească în propria afacere.

Ea se descrie drept o fire ambițioasă, luptătoare, mereu în căutarea noilor provocări și foarte pasionată de domeniul în care activează, încercând să încurajeze și „alte femei ambițioase care vor să facă antreprenoriat”.

Deși este adeptă a „pașilor mici și a riscului controlat”, Aurora este convinsă că una dintre cele mai inspirate decizii pe care le-a făcut a fost să intre în lumea antreprenoriatului și, chiar dacă inițial a trecut prin multe experiențe neplăcute, a învățat să aibă încredere în forțele proprii și să nu renunțe. . Având suportul mentorilor, al foștilor angajatori cât și al familiei, ea și-a părăsit zona de confort, a căutat să se dezvolte pe plan personal, iar în cele din urmă a reușit să pună pe picioare o afacere de succes.

Eu am fost învățată să cred că în fiecare dintre noi arde un foc care poate să devină vâlvătaie.

Aurora Ursu

Timeline episod:

00:41Cine este Aurora Ursu? 02:03Care este cea mai mare provocare a unei femei în antreprenoriat? 05:33Care a fost cel mai bun sfat primit în carieră? 06:48Sfaturi pentru cei la început de drum.

Vrei să afli mai multe despre Aurora Ursu și domeniul în care activează? Poți accesa următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la “Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 56