Povestea unui om pasionat | cu Călin iepure

Ascultă Episod

Ce se întâmplă când pasiunea și motivația se completează? Aflați în interviul de astăzi.

Pasionat de dezvoltare personală și de creștere a propriei viziuni și a propriilor valori, Calin Iepure este, totodată un om  însetat de cunoaștere. Îi place să cunoască oameni noi, să cunoască oportunități noi și să învețe întotdeauna o abilitate nouă.


Fiecare persoană din jurul său ar spune câte ceva diferit despre el, însă Călin din interiorul său consideră că misiunea sa este să ajute antreprenorii cu care intră în contact să crească și să devină cea mai bună versiunea a lor și a brandului personal.

Calin Iepure
Bizz Club Ploiesti

Într-o discuție amicală, Calin Iepure a primit vestea că are potențial de alchimist. Ceea ce și-a atribuit ca punct forte, deoarece are capacitatea de a observa potențialul oamenilor de a conlucra. Astfel, reușește să conecteze oameni cu ușurință. Așa s-a născut Bizz Club, unul dintre cele mai mari cluburi de business networking din România.

Un punct mai puțin forte întâlnit la majoritatea dintre noi și pe care nu îl conștientizăm în totalitate este folosirea lui „nu”. Călin ne spune că nu toate oportunitățile ce ne ies în cale sunt potrivite pentru misiunea noastră și pentru ceea ce ne dorim să facem. Astfel, este necesar să învățăm utilitatea lui „nu” și să îl folosim mai des pentru a nu ne consuma timpul și energia cu lucruri care de fapt nu ne aduc niciun beneficiu și din care nu avem nimic de învățat.

Calin Iepure
Bizz Club Ploiesti

Răspundeți-vă la întrebarea: „Cine vreau eu să fiu?”

– Călin Iepure

Vrei să știi mai multe despre Calin Iepure și proiectele sale? Te invităm să accesezi următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 55