Calea unui antrenor de fericire | Irina Vasilescu

Ascultă Episod
Irina Vasilescu

FERICÍRE, fericiri, s. f. Stare de mulțumire sufletească intensă și deplină.

Ce este fericirea? Definițiile la această întrebare sunt desigur, multe și subiective. În episodul de astăzi, Irina Vasilescu a spus DA invitației noastre și vine să ne povestească ce înseamnă pentru ea, fericirea.


Autor de carte, trainer și coach, Irina își construiește visul contribuind la îndeplinirea visurilor altor autori. Prin toată activitatea ei, Irina antrenează oamenii pentru a deveni mai fericiți, mai exact, pentru a descoperi că fericirea se află în ei, însă este nevoie să o conștientizeze și să o activeze.

Privind în urmă, ea a realizat că visul ei nu a pornit de când era micuță cum își aducea ea aminte, ci chiar de la primul an de viață, în care a pus mâna pe carte și stilou, neștiind ce succes urmează să o aștepte când va crește mare. Astăzi, ea vine și ne arată o nouă perspectivă în ceea ce privește succesul. Deși, cei mai mulți oameni consideră că fericirea vine odată cu succesul, Irina susține că doar atunci când există echilibru și fericire, succesul va veni și el.

Irina iubește să relaționeze cu oamenii, să îi cunoască și să lege conexiuni profunde cu ei. Ea consideră că fiecare persoană are o lumină interioară, iar fiecare în parte alege dacă vrea să o vadă sau nu. Atunci când lucrurile sunt făcute din inimă, bazate pe intuiție care aduc bine tuturor este imposibil pentru oricine să nu ajungă să se bucure de ceea ce e potrivit pentru ei și pentru drumul lor.

Invitata noastră se declară fericită și împlinită cu cine este și ceea ce face și ne-a pregătit o serie de idei, sfaturi și recomandări numai bune de pus în practică pentru cei aflați la început de drum în antreprenoriat.

E momentul tău să fii fericit și să atragi ceea ce îți dorești. Descoperă toată povestea ascultănd episodul integral.

Irina Vasilescu
Editura Floare de Iris

În orice punct te afli, merită să fii conștient că întotdeauna este loc de mai bine și că în antreprenoriat e nevoie să crești și să te educi permanent.

– Irina Vasilescu

Timeline Episod

0:52Cine este astăzi Irina Vasilescu? 03:20Visurile copilăriei 10:52Un punct forte/ un punct mai puțin forte 13:55Ce ar face diferit 15:45Idei, recomandări, sfaturi pentru antreprenorii la început de drum

Vrei să știi mai multe despre Irina Vasilescu și activitatea ei? Te invităm să accesezi următoarele link-uri:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 54