Ciprian Babiță| Povestea unui smart worker de succes

Ascultă Episod

Doza de inspirație de astăzi vine din partea lui Ciprian Babiță, un smart worker cu peste 20 de ani experiență care vine să împărtășească cu noi experiențele sale, visurile copilăriei, dar și provocările care i-au pus piedici în drumul lui antreprenorial, toate transformate în succesul de care se bucură în prezent.

Toate realizările sale au fost posibile datorită dorinței de a fi pe picioarele sale și de a nu depinde de nimeni, dar și datorită principiilor și valorilor după care el se ghidează. Deviza lui este “Știu că nu știu” realizând că ceea ce știe este limitat față de ce ar putea să dobândească pentru a-și atinge potențialul maxim.

Ciprian Babiță ne povestește cum spiritul lui antreprenor exista încă din copilărie și cum din cauza anumitor circumstanțe a fost nevoit să devină inventiv și să ia acțiune. El obișnuia să facă mici afaceri prin care vindea diverse produse pe care le avea la îndemână pentru a strânge bani de care avea nevoie. 

Rămânând tot în trecut, Ciprian Babiță ne mărturisește că visurile copilăriei lui erau să devină inventator și scriitor. În cele din urmă, acesta a dat la schimb visul de inventator pe cel de antreprenor, dar l-a păstrat pe cel de scriitor de care se bucură și în prezent.

 “Întotdeauna sa găsești oameni mai buni ca tine […], pentru a putea sa înveți tu de la ei.“

Ciprian Babiță

Timeline Episod

01:19Cine este astăzi Ciprian Babiță? 05:45Visurile copilăriei 13:24Un punct de îmbunătățit/ un punct forte 22:41Poveste de FuckUp

Mai multe despre Ciprian Babiță

Dacă povestea lui Ciprian te-a inspirat și vrei să știi mai multe, o poți face accesând link-urile de mai jos:

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

LASĂ-NE UN COMENTARIU
FROM FINISH TO STARTEpisod 44