Despre inovatie si mancarea viitorului, cu antreprenoarea Madalina Ilie

Ascultă Episod
Madalina Ilie Tu Inspiri Romania

Emisiunea de astăzi vine cu informații și sfaturi despre inovația din industia alimentară sau cu alte cuvinte, astazi vom discuta despre mâncarea viitorului alături de invitata noastră, antreprenoarea Mădălina Ilie. 

Mădălina a acceptat cu bucurie invitația noastră de a împărtășii cu noi din ideile, viziunile și proiectele ei, dar și de a ne oferi o serie de fuckup-uri din experiența ei și câteva sfaturi ce ne-ar putea scoate din impas. Felul său de a fi și experiențele din trecut au făcut-o să creadă în ideea că inovația este, poate, o parte din ADN-ul nostru, fără ca noi să știm acest lucru cu exactitate.

Mădălina ne povestește și despre proiectul pe care l-a elaborat, prima imprimantă alimentară 3D, fiind un proiect ce se bazează pe ideea că viitorul este un factor ce ne va impune să trăim altfel, fie că suntem sau nu de acord cu toate inovațiile care apar în diferitele industrii. 

Vino alături de noi și află tot ce are antreprenoarea Mădălina Ilie de spus despre inovație!

Timeline Episod

02:23Cine este astăzi Mădălina Ilie? 12:15Sunt oamenii sau nu reticenți în privința acestor inovații? 19:46Poveste de FuckUp 23:29SmartCheating

Crezi că ideile Mădălinei corespund intereselor tale? Dacă da, te invităm să-i urmărești activitatea pe:

Dacă te-a captivat discuția de astăzi și îți dorești să fii în permanență la curent cu toate interviurile pe care le-am pregătit pentru tine, pentru a afla mai multe povești, dar și sfaturi din sfera antreprenoriatului, te invităm să te abonezi la Tu Inspiri România.FM și să lași restul în seama noastră. Îți vom da un reminder pentru fiecare episod nou și te vom invita să-l asculți alături de noi.

FROM FINISH TO STARTEpisod 5