Rețeta unui SEO de succes | Interviu cu Cătălin JILAVU

Ascultă Episod

Știm despre antreprenori că muncesc și câte 20 de ore pe zi, iar weekendurile și le petrec învățând, perfecționându-și abilitățile și planificând viitorul companiilor lor.

La fel de comun printre ei este și sentimentul că, atunci când se relaxează, pierd vremea și, de aceea, se simt vinovați. Dar există hobby-uri pe care le-ar putea cultiva, benefice și foarte constructive pentru caracterul și intelectul lor. 

Astfel, în interviul acordat, Cătălin Jilavu, antreprenor de mai bine de 7 ani, menționează că hobby-urile sale sunt sportul, înotul și tenisul. 

Cătălin este omul care a trecut prin toate fazele internetului si i-a descoperit secretul pas cu pas. Punctul său forte îl constituie dorința de îmbunătățire permanentă, ceea ce îl face cel mai bun în domeniul său. Deși a întampinat multe provocări, a evoluat treptat și nu a renunțat.

Așadar, data viitoare când te gândesti să renunți Spune-ți:

Nu renunț, încă nu mi-am îndeplinit visul.

Catalin Jilavu

Dramatically monetize bleeding-edge architectures with user friendly content. Distinctively aggregate timely convergence after holistic opportunities. Enthusiastically disseminate exceptional e-tailers for strategic supply chains. Rapidiously re-engineer cost effective metrics whereas frictionless technologies. Continually disseminate functional customer.

Timeline Episod

01:30Cine este astazi Catalin Jilavu? 09:40Puncte forte si mai putin forte ale lui Catalin JIlavu 15:20Poveste de FuckUp

Vrei să afli mai multe despre CĂTĂLIN JILAVU?

”Tu inspiri România” este un canal de podcasturi dedicate promovării antreprenoriatului românesc, indiferent că el se desfășoară cu succes în țară sau în străinătate. Dorința noastră și a invitațiilor noștri este de a împărtăși cu voi povești, eșecuri, secrete și sfaturi folositoare pe care să le puteți pune în practică, dar și momente fun cu quizuri și polluri.

Alte podcasturi interviu inspirationale

Dacă te-am convins și vrei să iei parte la misiunea noastră, te invităm să te abonezi la ”Tu Inspiri Romania”, iar noi vom avea grijă ca tu să primeşti în timp real notificări despre episoadele care sunt relevante pentru tine!

FROM FINISH TO STARTEpisod 24